Vrijwillig is niet vrijblijvend

De regelsLeiding zijn bij de Vakantiespelen is vrijwilligerswerk. Dat betekent dat je, los van een onvergetelijke week, geen vergoeding krijgt voor het deelnemen. Uiteraard wordt er wel voor overnachting en eten gezorgd.

Vrijwillig betekent niet vrijblijvend. Als je je hebt aangemeld, gaan wij er van uit dat je er ook de hele week bent en rekenen we ook op je! Om de organisatie van de Vakantiespelen goed, veilig en verantwoord te laten verlopen zijn er verder natuurlijk een aantal regels en bepalingen waar je je aan moet houden.  Deze gaan bijvoorbeeld over het verblijf in het bos, de omgang met materiaal en de natuur, verantwoordelijkheid (van jou zelf en van de stichting) en over veiligheid. Los daarvan gelden natuurlijk de normale omgangsvormen en wordt gevraagd altijd je gezonde verstand te gebruiken!

Als je leiding bent bij de Vakantiespelen teken je een vrijwilligers-overeenkomst. Daarin geef je aan dat je op de hoogte bent van onze regels. In het kennismakingsweekend worden deze even met je doorgenomen.